Dayanma Süresi: Kışın 20 gün, Yazın 15 gün
Öneri: Kışın alınan baklavayı yemeden önce hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
NOT: Kuru Baklavanın Yaş Baklavadan Farkı İçerisinde Kaymak Bulundurmamasıdır.
NOT: ÜRÜNLERİMİZDE DOĞAL ŞEKER KULLANDIĞIMIZ İÇİN ŞEKERLENME OLABİLİR.
ÇARŞAMBA 16.00 DAN SONRA VE PERŞEMBE-CUMA GÜNLERİ VERECEĞİNİZ SİPARİŞLERİN GÖNDERİMİ CUMARTESİ GÜNÜ YAPILIR.
İçindekiler: Un, Yumurta, Nişasta, Şeker, Fıstık, Sadeyağ.
Hiç Bir Koruyucu ve Katkı Maddesi İçermez.
Taksit | Taksit Tutarı | Toplam Tutar |
---|---|---|
Peşin | 712,50 | 712,50 |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.