KOÇAK BAKLAVA LEZZETİYLE NEWYORK TİMES GAZETESİNDE KOÇAK BAKLAVA USTALIĞI, LEZZETİ VE KALİTESİYLE ÜNÜNÜ TÜM DÜNYAYA DUYURMAYA DEVAM EDİYOR. KÜLTÜREL SEYAHAT YAZARI ELİZABETH FİELD'IN KALEME ALDIĞI YAZISINDA YER ALAN KOÇAK BAKLAVA AVRUPANIN EN ÇOK TAKİP EDİLEN GAZETELERİNDEN BİRİ OLAN NEW YORK TİMES' A KONU OLDU. KOÇAK BAKLAVA ÜRÜNLERİNİ LEZZETİN KALBİ OLAN GAZİANTEP'DE DENEYEN BAYAN ELİZABETH, ARTE TELEVİZYONU, AVUSTURALYA SEYAHAT KANALI, JAPONYA, ALMANYA VE FRANSA'DAN SONRA KOÇAK BAKLAVAYI YENİDEN DÜNYAYA DUYURDU...